Mait Kraun • 30. august 2017 kell 15:00

Lindströmi kasum ulatus Eestis ligi 3 miljoni euroni

Kalkulaator  Foto: PantherMedia/Scanpix

Erinevate tarbeesemete renditeenust osutav Lindström kasvatas käivet ja teenis ligi 3 miljonit eurot kasumit.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et tarbeesemete ja kodusmasinate väljaüürimisega tegeleva Lindström OÜ müügitulu kasvas mullu 6 protsenti, 12,41 miljoni euroni. Ärikasum suurenes seejuures 13 protsenti, 2,96 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga).

Mullu töötas ettevõttes keskmiselt 97 inimest, mida on aasta varasemast kahe võrra rohkem. Käive töötaja kohta suurenes 4 protsenti, 127 893 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 10 protsenti, 1529 euroni kuus.

 

Unknown body type: x-im/content-part infopank

Täpsemalt tegeleb ettevõte töörõivaste, vahetusvaipade ja tööstusliku puhastustekstiili renditeenustega, selgub aruandest. Lindströmi järgmise aasta põhieesmärgiks on kliendibaasi kasvatamine, klientide rahulolu tõstmine ja efektiivsuse arendamine, kirjutas ettevõte oma tegevusaruandes.

Lindström OÜ emafirma on Soome ettevõte Lindström OY. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Hetkel kuum