Äripäev • 5. oktoober 2017
Jaga lugu:

Alko1000 suur plaan laieneda

Alkoholipood Valkas.  Foto: Scanpix / Õhtuleht / Aldo Luud

Läti viinaralli põhitegija Alko1000 püüdis hiljaaegu suurt tähelepanu sellega, et avas Tartus toidukaupluse. Ettevõte sellega aga ei rahuldu ja plaanib järgmise aasta lõpuks jõuda juba 15 sarnase poeni, kirjutab Postimees.

Praegu on Alko1000 ketil kokku viis kauplust: neli viinapoodi üle piiri Lätis ja üks toidupood Tartus. Ülejärgmisel nädalal avab firma aga veel ühe kaupluse Valgas. "Kõik on väga tipp-topp. Meid on Eestis hästi vastu võetud ja inimeste puudust ei ole," ütles Alko1000 pealik Einar Visnapuu.

Seetõttu peab ettevõte läbirääkimisi juba uute poodide avamiseks. Eesmärk on järgmise aasta lõpuks kasvatada kogu grupi kaupluste arv 15ni, mis tähendab, et Eestis kavatsetakse lisaks Valgale avada lähiajal veel üheksa kauplust, peamiselt Lõuna-Eestis.

Loe pikemalt Postimehest. 

Jaga lugu:
Hetkel kuum