Äripäev • 6 oktoober 2017
Jaga lugu:

Taavi Kotka kisti skandaali

Taavi Kotka
Taavi Kotka  Foto: Andras Kralla

Slovakkia meedias on puhkenud skandaalimaiguline juhtum asepeaminister Peter Pellegrini ümber, kes olevat Eesti digieksperdile Taavi Kotkale maksnud kahe päeva vältel antud nõu eest 10 000 eurot, kirjutab Postimees.

Skandaali keskmes olev Pellegrini oli juba varem sattunud meedia tähelepanu alla riigi kalleima advokaadi palkamise tõttu ning see taust tõstis sel nädalal esiplaanile ka arved Taavi Kotkalt. „Tasu kahe päeva eest on uskumatu… ,“ kirjutab portaal Fakt24.SK.

Pellegrini olevat Kotka palganud, leidmaks lahendusi algusest peale hädade käes vaevelnud riigiportaali slovensko.sk probleemidele. Portaali loomine ise olevat juba maksma läinud 50 miljonit eurot ning veel 20 miljonit on plaanis kulutada selle parandamisele. Pellegrini sõnul otsustas ta saada maailma parimat nõu.

Loe pikemalt Postimehest.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt