Äripäev • 9. oktoober 2017
Jaga lugu:

Michal püüab Rõtovit veenda Reformierakonda valima

Foto: Eiko Kink

Äripäeva raadio hommikuprogrammis tuleb stuudiosse Reformierakonna Tallinna linnapea kandidaat Kristen Michal, et otse-eetris veenda Äripäeva peadirektorit Igor Rõtovit ja teisi kahtlejaid, miks peaks pealinnas valima Reformierakonda.

Kristen Michal saabub stuudiosse kell 8.30. 

Kohtumine on ajendatud möödunud nädalal Facebookis ilmunud postitusest, kus Igor Rõtov kirjutas, et oli üsna kindel, et hääletab nendel kohalikel valimistel Reformierakonna poolt. Ent Äripäeva peadirektor lõi kahtlema, sest nägi, et erakonna peamine sõnum on vastandumine. 

"Usk Michalisse lõi aga tõsisemalt vankuma, kui anti teada, et ei välistata koalitsiooni EKREga. Tagatipuks siis veel suur reklaam, milles presenteeriti valge jõuna eestlasi ja tagurlastena venelasi," kirjutas Rõtov. Ta märkis, et tema hinnangul ei ole liberaalsele erakonnale kohane saata välja sedalaadi signaale.

Postitust kommenteeris teiste seas ka Kristen Michal, keda Rõtov seepeale hommikuprogrammi kutsus, et linnapeaks pürgiv poliitik veenaks teda ja kuulajaid enda poolt hääletama.

Enne Kristen Michalit, kell 7.30 tuleb stuudiosse lihatööstuse HKScani juht Anne Mere rääkima palgarallist. Kell 8 on külas Ekspress Grupi suuromanik Hans H. Luik, et rääkida Google'i ja Facebooki mõjust traditsioonilisele meediale. Mõlemaga tuleb juttu ka valimistest.

Äripäeva raadiot kuuleb sagedusel 92,4 MHz ja Äripäeva veebist aadressil www.aripaev.ee/raadio.

Jaga lugu:
Hetkel kuum