Äripäev • 10. oktoober 2017 kell 8:45

Kristen Michali katse skeptikuid veenda

Reformierakonna Tallinna linnapea kandidaat Kristen Michal  Foto: Andras Kralla

Äripäeva raadio hommikuprogrammis käis Reformierakonna Tallinna linnapea kandidaat Kristen Michal, et veenda kahtlejaid, miks tasub pealinnas nende poolt hääletada.

Kohtumine on ajendatud möödunud nädalal Facebookis ilmunud postitusest, kus Äripäeva peadirektor Igor Rõtov kirjutas, et oli üsna kindel, et hääletab nendel kohalikel valimistel Reformierakonna poolt, ent lõi kahtlema, sest nägi, et erakonna peamine sõnum on vastandumine.

"Usk Michalisse lõi aga tõsisemalt vankuma, kui anti teada, et ei välistata koalitsiooni EKREga. Tagatipuks siis veel suur reklaam, milles presenteeriti valge jõuna eestlasi ja tagurlastena venelasi," kirjutas Rõtov. Ta märkis, et tema hinnangul ei ole liberaalsele erakonnale kohane saata välja sedalaadi signaale.

Postitust kommenteeris teiste seas ka Kristen Michal, keda Rõtov seepeale hommikuprogrammi kutsus, et linnapeaks pürgiv poliitik veenaks teda ja kuulajaid enda poolt hääletama.

Kuula ja otsusta ise, kas tal see õnnestus:

Hetkel kuum