Mait Kraun • 13. november 2017
Jaga lugu:

Eventech parandas tulemusi

Eurod.  Foto: Bloomberg

Seadmetootja Eventech suutis mullu nii käivet kui ka kasumit kasvatada ning juhtkond jäi tulemustega igati rahule.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et masinate, seadmete ja muu materiaalse vara rentimisega tegeleva Eventechi müügitulu kasvas mullu 5 protsenti, 5,53 miljoni euroni. Ärikasum suurenes 21 protsenti, 514 181 euroni (võrreldes eelneva aastaga).

Mullu töötas firmas keskmiselt 28 inimest, see näitaja suurenes ühe võrra. Käive töötaja kohta kasvas protsendi võrra, 197 466 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 7 protsenti, 1880 euroni kuus.

Unknown body type: x-im/content-part infopank

Firma põhitegevus on seotud heli-, valgus- ja lavatehniliste seadmete tootmise, müügi ja rendiga. „Äriühingu juhatus hindab aruandeaasta majandustegevuse kordaläinuks. Ettevõtte strateegilisteks eesmärkideks on käibe ja kasumi suurendamine koos efektiivse kasvu, turuosa arendamise ja suurendamise ning klindikeskse lähenemisega,“ kirjutas ettevõte oma tegevusaruandes.

Ettevõtte omanikud on Stereoline OÜ (40 protsenti), Tuulekratt OÜ (27,75 protsenti), Art Schneider (16,25 protsenti) ja STTS OÜ (16 protsenti). Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Jaga lugu:
Hetkel kuum