Eesti väikekirjastus sõlmis lepingud suurtegijatega

17. jaanuar 2018, 09:30
Eesti väikekirjastus sõlmis Prantsusmaa ja Saksamaa suurkirjastustega lepingu.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180117/NEWS/180119736/AR/0/leping.jpg

Eesti lasteraamatute kirjastaja HÖP sõlmis lepingu Prantsusmaa, Itaalia ja Saksamaa tuntud kirjastustega, mille kaudu jõuavad Eestis loodud tegevusvihikud sel aastal kümnete tuhandete välismaa lasteni, teatas ettevõte.

Prantsusmaal omandas vihikute litsentsi mainekas Larousse, mis kuulub maailma suuruselt kolmandasse Hachette’i kirjastusgruppi. Saksamaal on eestlaste partneriks kirjastus Thienemann-Esslinger, mis kuulub Bonnieri gruppi.

Sarja „Tee ise“ kuulub neli trükist, mille juhendite ja kleebiste abil saavad lapsed koos vanemaga valmistada raketi, nukumaja, köögi või garaaži. Praegu käivad läbirääkimised veel mitme kirjastusega, seega võivad vihikud jõuda lähiajal müügile ka USA-sse, Iraani, Inglismaale, Tšehhi, Poola ja mujale, lisas ettevõte oma pressiteates.

2017. aastal läks HÖPil väliskirjastustega lepingusse üle 70 000 trükise.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. January 2018, 09:37

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing