Eesti väikekirjastus sõlmis lepingud suurtegijatega

Eesti väikekirjastus sõlmis Prantsusmaa ja Saksamaa suurkirjastustega lepingu.  Foto: HÖP
Äripäev • 17. jaanuar 2018
Jaga lugu:

Eesti lasteraamatute kirjastaja HÖP sõlmis lepingu Prantsusmaa, Itaalia ja Saksamaa tuntud kirjastustega, mille kaudu jõuavad Eestis loodud tegevusvihikud sel aastal kümnete tuhandete välismaa lasteni, teatas ettevõte.

Prantsusmaal omandas vihikute litsentsi mainekas Larousse, mis kuulub maailma suuruselt kolmandasse Hachette’i kirjastusgruppi. Saksamaal on eestlaste partneriks kirjastus Thienemann-Esslinger, mis kuulub Bonnieri gruppi.

Sarja „Tee ise“ kuulub neli trükist, mille juhendite ja kleebiste abil saavad lapsed koos vanemaga valmistada raketi, nukumaja, köögi või garaaži. Praegu käivad läbirääkimised veel mitme kirjastusega, seega võivad vihikud jõuda lähiajal müügile ka USA-sse, Iraani, Inglismaale, Tšehhi, Poola ja mujale, lisas ettevõte oma pressiteates.

2017. aastal läks HÖPil väliskirjastustega lepingusse üle 70 000 trükise.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas