Äripäev • 11. märts 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Tööportaal valis Eesti parima tööandja

Eesti Energia  Foto: Raul Mee

CV-Online'i korraldatud uuringus valiti parimaks tööandjaks Eesti Energia. Rohkem kui 1500 vastajaga uuringus mahtusid esiviisikusse veel Telia, Tallink, Skype ja Swedbank.

"Uuring paljastas väga olulise järelduse: Eesti töötajad peavad head palka küll oluliseks, kuid ainuüksi sellest enam ei piisa," ütles CV-Online'i turundusjuht Rain Resmeldt Uusen pressiteates. "Rohkem kui kunagi varem eeldavad töötajad head tööõhkkonda, häid töötingimusi ja tasemel juhtimist. Töötajate motivatsiooni ja töörahuloluga peab arvestama iga tööandja, kas või häda sunnil, sest terav tööjõupuudus ei jäta muud võimalust."

Uuseni sõnul andsid eeskätt Kirde-Eesti elanikud ka sõnumi, et eeldavad tööandjalt ka sotsiaalset vastutustunnet ja panustamist kohalikku kogukonda.

"Uuringus kõige ihaldusväärsemaks tööandjaks valitud Eesti Energia juures hinnati kõrgelt nii ettevõtte konkurentsivõimelist palgataset, aga ka ettevõtte head mainet ja karjäärivõimalusi," selgitas Uusen.

1500 vastajaga uuringus TopTööandja selgitas CV-Online välja Eesti parimad ja Eesti halvimad tööandjad, aga ka olulisemad põhjused hinnangute taga. "Ka halvimate tööandjate edetabelist selgub tööandjate jaoks väga oluline järeldus: halvimate toppi ei jõudnud ettevõtted mitte niivõrd väikese palga, vaid halva suhtumise pärast töötajaisse," rõhutas Uusen.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt