• Jonna PechterFoto: Bigbank
  Jaga lugu:

  Bigbank Eesti sai uue juhi

  Bigbank ASi Eesti üksuse juhina alustas tööd eelnevalt Swedbankis, Citadele pangas ja LHVs töötanud Jonna Pechter teatas Bigbank.

  „Jonna Pechteril on ulatuslik ülevaade Eesti pangandusmaastikul toimuvast, sest ta on pea kõikides suuremates Eesti pankades varem töötanud,“ sõnas Bigbanki juhatuse esimees Sven Raba.
  „Töötasin ka mõned aastad tagasi Bigbankis ning naasin sellepärast, et selles pangas pööratakse väga palju tähelepanu kliendikogemusele,“ märkis Jonna Pechter. „Rahvusvahelise digitaalpanga võimekus teenindada kliente nii, et säilitatakse personaalne lähenemine ja paindlikkus, on kahtlemata tuleviku panganduse võtmesõnad.“
  Jonna Pechter töötas aastatel 2009-2012 Swedbankis Balti riikide liisinguteenuste tootejuhina, kus ta aitas turule tuua täisteenusliisingu nii Eestis, Lätis kui ka Leedus. 2012-2014 töötas ta LHVs maksevahendite osakonna juhina. 2015-2016 vastutas ta Bigbankis Eesti, Läti, Leedu, Soome, Rootsi ja Hispaania laenutoodete eest, aidates samal ajal Eestis turule tuua Bigbanki mobiilse krediitkaardi. 2016-2018 aastatel töötas ta Citadele pangas, kus vastutas samuti laenutoodete eest ning lisaks juhtis ka jaepanganduse osakonda. Jonna Pechter on lõpetanud Tartu Ülikooli majandusteaduskonna magistriõppe.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.