Tippettevõtjatel hirm nahas

Mis puudutab ehitussektorit konkreetsemalt, siis sellega pole Raivo Ranna sõnul lood sugugi nii head kui arvatakse.  Foto: Andras Kralla
Eliisa Matsalu • 12 oktoober 2018
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Ettevõtjaid Tullio Liblikut ja Raivo Randa paneb Eesti poliitiline olukord muretsema. Jüri Mõis seda muret ei jaga ning Eiki Nestor tahaks rahustada, kuid ei julge.

„Valimised on ees ja ega me täna ei tea, keda valitakse. Kas jätkavad jõud, kes lähevad edasi tasakaalustatud Eestiga või saavad riigikogus enamuse inimesed, kes on natuke ekstremistid, kes näevad seda Eestit ainult rahvusriigina, kes ei hooli alati justkui selle riigi heaolust ja selle inimesest, vaid neil on mingid muud asjad tähtsamad. See risk on täiesti olemas,“ selgitas ehitusettevõtte Rand&Tuulberg üks omanikest Raivo Rand.

Ranna sõnul tundub, et mõned parteid, kes pole suutnud oma lubadusi või ülesandeid täita, ilmselt riigikogust kaovad. „Kes nende asemele tulevad või mis siis saab…. Ega inimestel on palju mõelda, kellele hääletussedel anda,“ mõtiskles ettevõtja.

Rand enda sõnul veel ei tea, kellele tema hääle annab. „Kindlasti ei hääleta ma mingite ekstremistide poolt,“ ütles ta. Hääle saab tõenäoliselt erakond, kes on juba pikalt Eestis olnud. Rolli mängivad tema sõnul ka persoonid, mitte vaid maailmavaade.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt