Äripäev • 10. november 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Pakiroboteid arendava ja tootva Starship Technologiesi nimetas Saksa-Balti Kaubanduskoda aasta parimaks idufirmaks.  Foto: Raul Mee

Eesti pakirobotite tootja võitis majandusauhinna

Pakirobotifirma Starship Technologies pärjati tänavu Eesti-Saksa majandusauhinna ja tiitliga aasta idufirma 2018, teatas Saksa-Balti Kaubanduskoda.

"Lõpuks sai määravaks asjaolu, et Starship Technologiesi lahendus on end juba tõestanud, ettevõtet on investorina usaldanud Daimleri kontsern ning neil on juba Saksamaal toimiv partnerlussuhe oma sektoris liidrite hulka kuuluvate jaekaubanduskontserniga Metro Group ja kullerfirmaga Hermes," lausus žürii liige ja koordinaator Florian Schröder, Saksa-Balti Kaubanduskoja peadirektor.

Tänavuste finalistide sekka kuulusid Starship Technologiesi kõrval veel uue põlvkonna optiliste kaablivõrkude arendaja Estonian Fiber, koduste meditsiinitestide arendaja Selfdiagnostics, autotööstustele digitaalseid logistikalahendusi pakkuv Autobahn Technologies ja kinnisvarahalduslahenduste pakkuja Moderan Solutions.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt