Rivo Sarapik • 28. veebruar 2019 kell 10:08

Tallinna Sadama juht avalikustas tulevikuplaane

Tallinna Sadama juht Valdo Kalm.  Foto: Andras Kralla

"Otsime igast valdkonnast kasvu, aga ei taha ootusi üles kütta," kommenteeris Tallinna Sadama juht Valdo Kalm tänases Äripäeva raadio hommikuprogrammis Tallinna Sadama värskeid majandustulemusi ja tulevikuplaane.

Kuula intervjuud Valdo Kalmuga siit alates 58:10.

Juttu tuli, millal teatab ettevõte dividendi, millised on plaanid käibe ja kasumiga sel aastal ning mis tulemusi mõjutab, kruiisituristide võimalikust peletamisest pealinnast ning Tallinna Sadama suurest kinnisvaraarendusest, mille arengut on peagi oodata.

Tallinna Sadama aktsia lõpetas eile Tallinna börsil kauplemise tasemel 2,14 eurot. Majandus- ja kommunikatsiooniminister Kadri Simson tõi eelmisel suvel avalikule kauplemisele kolmandiku Tallinna Sadama aktsiatest.

Hetkel kuum