Äripäev • 1 aprill 2019

Otse: riigikontrolör ja finantsinspektsiooni juht analüüsivad võimukõnelusi

Kohtumised Isamaa, EKRE ja Keskerakonna vahel võivad saada sel nädalal punkti.   Foto: Liis Treimann

Täna kell 11 algavas Äripäeva raadio otsesaates "Kuum tool" arutlevad päevakajaliste teemade üle riigikontrolör Janar Holm ja finantsinspektsiooni juht Kilvar Kessler.

Kessler ja Holm kommenteerivad koalitsioonikõnelusi ja arutavad, kuidas mõjutab järgmine valitsus Eesti majandust. Lisaks on luubi all panganduskriisi ja rahapesukahtluste mõju Eesti mainele. Arutleme, kas Skandinaavia pangad jäävad puhastustules Balti riikides ellu.

Kuula Äripäeva raadiot otse sagedusel 92,4 Mhz või veebistriimina Äripäeva raadio kodulehelt http://raadio.aripaev.ee. Saadet on võimalik jälgida ka Äripäeva Facebooki kontol toimuva otseülekande vahendusel.

Hetkel kuum