• Jaga lugu:

  Otse: riigikontrolör ja finantsinspektsiooni juht analüüsivad võimukõnelusi

  Kohtumised Isamaa, EKRE ja Keskerakonna vahel võivad saada sel nädalal punkti. Foto: Liis Treimann

  Täna kell 11 algavas Äripäeva raadio otsesaates "Kuum tool" arutlevad päevakajaliste teemade üle riigikontrolör Janar Holm ja finantsinspektsiooni juht Kilvar Kessler.

  Kessler ja Holm kommenteerivad koalitsioonikõnelusi ja arutavad, kuidas mõjutab järgmine valitsus Eesti majandust. Lisaks on luubi all panganduskriisi ja rahapesukahtluste mõju Eesti mainele. Arutleme, kas Skandinaavia pangad jäävad puhastustules Balti riikides ellu.
  Kuula Äripäeva raadiot otse sagedusel 92,4 Mhz või veebistriimina Äripäeva raadio kodulehelt http://raadio.aripaev.ee. Saadet on võimalik jälgida ka Äripäeva Facebooki kontol toimuva otseülekande vahendusel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.