Eliisa Matsalu • Indrek Mäe • 4. september 2019 kell 12:50
Uudised
Ainult tellijale

Läti ametivõim: Eesti ettevõtted on kahtlusest priid

Läti Korruptsiooniennetuse Büroo KNAB otsis eile läbi mitme ehitusfirma ja riigiametniku kontoreid, ajades ärevile ka mitmed Eesti ettevõtted, kes Lätis tegutsevad. Täna kinnitas KNAB Äripäevale, et nende kriminaalmenetlus ei puuduta ühtegi Eestiga seotud ettevõtet.

Merko tütarettevõtte Merks objekt Riia kesklinnas. Eile külastas Merksi kontorit Läti konkurentsiamet, et uurida maad võimaliku konkurentsieelise rikkumist Lätis.  Foto: Erik Prozes

KNABi kommunikatsiooni osakond teatas, et eilsed läbiotsimised olid tehtud koostöös KNABi ja Läti konkurentsiametiga ning tegu oli kohtueelse kriminaalmenetluse protseduuriga. Läbi otsiti kümne suurima ehitusettevõtte kontorid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum