Kristjan Pruul • 23. september 2019 kell 3:00
Uudised
Ainult tellijale

Energiasääst ei pea olema kallis

AU Energiateenuse juht Aivar Uutar Sõpruse Ärimaja katusel, hoones vahetati küttesüsteemid, seinad varustati päikesekilega, katusel on päikesepaneelid.  Foto: Andras Kralla

Eesti kliimapoliitika on energiaallikate arendamise poole kaldu ning ettevõtjate hinnangul tuleks rohkem tähelepanu pöörata madalal rippuvale viljale ehk hoonete energiatõhususele, kuhu investeerimine toob lisaks kliima argumendile ka sissepandud raha kiirelt tagasi.

Kliimakriisiga seoses lüüakse kõvasti trummi võimalike tuumajaamade pärast ja loodetakse energiaallikate vahetamisega efekt saavutada, aga võti on hoopis energiakasutamise vähendamises, on AU Energiateenuse juht Aivar Uutar veendunud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum