Kristjan Pruul • 1. oktoober 2019 kell 11:42
Uudised
Ainult tellijale

Volkswagen lubab kodumaal aastatepikkust kohtulahingut

Petutarkvara oli ka Volkswageni diiselmootoriga maasturil Tiguan, mida kolme aasta eest esitleti näiteks Pärnus. Sarnaselt teiste petutarkvaraga mudelitega pakuti ka maasturitele "tarkvarauuendust," kuid hiljem selgus, et uuendus suuremat ei aidanud.  Foto: Raul Mee

Aastaid nn diisliskandaalis viselnud Volkswagen on nüüd kodumaal vastamisi tohutute kohtuvaidlustega, kuid autotootja kokkuleppeid ei otsi ja oodata on aastatepikkuseid lahinguid.

Eile sai alguse kohtuprotsess, kus Volkswagenit hagevad petutarkvaraga autode müümise eest sajad tuhanded Saksa pahaaimamatud kliendid. Autotootja peakorterist paarikümne kilomeetri kaugusel asuv Braunschweigi kõrgem ringkonnakohus pakkus autotootjale võimalust otsida kokkulepet, kuid autotootja keeldus sellest, kirjutas BBC.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum