Allan Rajavee • 2. oktoober 2019 kell 12:24
Uudised
Ainult tellijale

Thomas Cooki põhjustatud värin võib kesta terve aasta

Ibis Tallin Center hotelli tegevjuht Madis Laid  Foto: Andras Kralla

Ibis Tallin Center hotelli tegevjuhi Madis Laidi hinnangul muudab turismituru suurtegija Thomas Cooki pankrot majutusturu konservatiivsemaks. „Järellainetuses muutuvad kõik turismiga seotud sektorid ettevaatlikumaks ja hakkavad nõudma näiteks ettemaksu,“ arvas Laid, kelle sõnul kestab tundlik periood tavaliselt kuus kuud kuni aasta.

Laid ütles, et kuigi ühe turismiettevõtte kollaps ei pruugi jõuda teisteni, ei pruugi kõik ettevõtted ja kliendid olla võimelised usaldamatuse tõttu ette nõutavaid tasusid kinni maksma. „Võib tekkida lumepalli-efekt, kus väiksemad tegijad peavad ärist lahkuma, sest nad ei suuda teenindada nõudlust,“ lisas Laid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum