Priit Pokk • 16. oktoober 2019 kell 9:30
Uudised
Ainult tellijale

Linnamäe loobus mahetoiduäri müügist

Margus Linnamäele kuulub UP Investist 78 protsenti, Ivar Vendelinile 20 protsenti ning Aare Kuristile 2 protsenti. See aasta on aktiivselt ostetud uusi ettevõtteid, samas müüdud maha kuulutusteäri.   Foto: Andras Kralla

Kui aasta alguses teatas valdusfirma UP Invest, et soovib keskenduda oma põhitegevustele tervishoiu, meedia ja meelelahutuse valdkonnas ning seetõttu otsitakse ostjat, kellele müüa nende osalus ökotooteid müüvas poeketis Biomarket, siis nii siiski pole läinud.

"UP Invest otsustas juba suve alguses, et jätkame Biomarketis. Usume, et saame koostöös meie kaasosanikega ettevõtte kasvule anda oma panuse," lausus UP Investi juhatuse liige Sven Nuutmann.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum