Kristjan Pruul • 18. oktoober 2019 kell 10:34
Uudised
Ainult tellijale

Hololei unustas lobistide registrit täita

Euroopa Komisjoni liikuvuse ja transpordi peadirektoraadi peadirektori Henrik Hololei Alexela Groupi LNG tankla avamisel koos Alexela juhatuse liikme Marti Häälega   Foto: LIIS TREIMANN

Kui tänane Äripäev kutsus juhtkirjas Eestit üles lobistide registrit looma, siis võib selline register ka lihtsalt täitmata jääda, selgus Euroopa Komisjoni liikuvuse ja transpordi peadirektoraadi peadirektori Henrik Hololei näitel.

Alates maikuust on liikuvuse ja transpordi peadirektoraat suutnud ära unustada vähemalt 9 kohtumist erinevate lennukitootjate ja transpordifirmade esindajatega, kirjutas Politico. Samas ei püütud seda ka eriti saladuses hoida, kui võtta arvesse, et kohtumised olid korralikult dokumenteeritud peadirektoraadi Twitteri-kontol

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum