Allan Rajavee • 14. veebruar kell 4:00
Uudised
Ainult tellijale

Järgmine Tõrva puidutööstus seisab silmitsi võlgadega

Kui mullu lõppes ASi Ritsu tegevus Tõrvas asuvates tootmisruumides (pildil), siis sel aastal on raskustes samuti Valgamaa väikelinnas asuv Scandinavian Furniture.   Foto: Indrek Susi

Kui mullu kustus äriregistrist Tõrva lähistel puitmaju tootnud Ritsu nimi, siis sel aastal on raskustesse sattunud Valgamaa väikelinna suuruselt teine maksumaksja, puidust kõva ja pehmet mööblit tootev Scandinavian Furniture.

Kolmapäevase seisuga oli Tõrva mööblitootja maksuvõlg 110 317 eurot ja samuti on ettevõttel üleval ligikaudu 13 000 euro eest muid võlgasid. Viimati esitasid Scandinavian Furniture juhid majandusaasta aruande 2017. aastal, kus tõdeti, et ettevõttele tõi üle 110 000eurose kahjumi tarnelepingu katkemine Saksa turu vahendaja Nordic Bet Factoriga.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum