Kristel Härma • 8. aprill kell 3:00
Uudised
Ainult tellijale

Kaubanduskeskuste püsima jäämine sõltub pankadest

Turuosalised peavad T1 kaubanduskeskuse saneerimissoovi erandiks, kuid veel ei saa pead anda, et teistelgi raskeks ei lähe.

Kaubanduskeskustes on avatud toidupoed ja apteegid. Seetõttu võib kriis mööduda kergemalt väikeste keskuste jaoks, kus palju muid poode polegi.  Foto: Liis Treimann

Saneerimist planeeriva T1 kaubanduskeskuse juht Allan Remmelkoor tõdes, et kriisi tervikmõju on jaekaubandusele väga suur ning selle sügavus sõltub esiteks praegu kehtivate piirangute kestusest, kuid seejärel nii tarbijate endi võimekusest uuesti tarbida kui ka praegu seiskunud tarneahelate taastumisest ja muutumisest. "Kaubanduskeskused ja nende omanikfirmad on praegu kõikjal raskes seisus, mitte ainult Eestis, ja kõigil tuleb olla valmis suurteks muutusteks,“ ütles Remmelkoor.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum