Indrek Mäe • 18. aprill kell 11:43
Uudised
Ainult tellijale

Nädala lood: Tallinki tüli LHV-ga, pinged kinnisvarasektoris ja inflatsioonihirm

Selle nädala olulisemad teemad on taas seotud koroonakriisiga, mille raames hätta sattunud Tallink sai palju emotsioone tekitanud laenupakkumise LHV pensionifondidelt ja OEG aktsionärides vastakaid tundeid tekitanud Novalpina Capitalilt. Pingeid oli tunda ka kinnisvarasektoris, samal ajal kui investorid üha suuremaks inflatsiooniks valmistuvad.

LHV Group paistis sel nädalal silma Tallinkile tehtud ja viimase juhti ärritanud laenupakkumisega, aga ka arengutega kahjukindlustusturule sisenemisel.  Foto: Andras Kralla

Äripäev on viimastel päevadel kajastanud, kuidas Tallink loodab riigi laenule, kuid LHV pank koos Olympicu ülevõtmisest tuntud Novalpina Capitaliga tegi neile samuti, kuid turutingimustel ning seeda odavamat riigiabi välistada võiva pakkumise.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum