Uudised
Ainult tellijale

Maalt ja hobusega, aga higilõhnata juht

Endine pangajuht ja nüüdne Tallinki üks omanikke Ain Hanschmidt on Otsustajate TOPi võitja.  Foto: Liis Treimann

Äripäeva Otsustajate TOPi võitja Ain Hanschmidti (58) kustumatu naeratus jätab mulje, justkui saabuksid suured otsused ja tehingud teineteise järel mängleva kergusega. Pealtnäha juhibki ta suuri ettevõtteid ilma vähimagi pingutuse ja higilõhnata.

Eesti majanduses on Hanschmidt üks karismaatilisemaid juhte olnud aastakümneid: nakkav rõõmsameelsus, lausa joviaalsus ning meeletu veenmisjõud on jätnud jälje mitme inimese ellu. Teda on nimetatud ka lobistiks ja inimsuhete eksperdiks, sest ta on osanud enda ümber koondada mõttekaaslaseid ja sõpru, kellele on lojaalne tänaseni.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum