Indrek Mäe • 18. aprill kell 7:55
Börsiuudised
Ainult tellijale

Täismahus: Tallink avalikustas LHV laenupakkumise sisu

Tallink Grupi sõnul pole LHV seni antud kommentaarides laevafirmale tehtud laenupakkumise kõiki detaile korrektselt esile toodud ning LHV ja Novalpina Capitali pakkumine võimaldanuks Tallinki üle võtta - seetõttu avaldab Tallink ise kogu pakkumise sisu täismahus.

Tallink Grupi juht Paavo Nõgene (vasakul) ja juhatuse liige Harri Hanschmidt.  Foto: Liis Treimann

Näiteks ei vasta Tallinki teatel tõele LHV Grupi nõukogu esimehe Rain Lõhmuse väide, et pärast laenu konverteerimist aktsiateks jääks pakkujate osalus väiksemaks kui Tallinki tänase suurima aktsionäri ehk Infortari osalus. „See väide ei vasta tõele ning ei ole kooskõlas tehtud pakkumisega,“ kinnitas Tallinki kommunikatsioonijuht Katri Link. Samuti ei vasta Tallinki sõnul tõele LHV juhatuse esimehe Madis Toomsalu väide, justkui tegemist oleks tagamata laenuga ning sellest tulenevalt on selle riskitase kõrgem.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum