Allan Rajavee • 15. juuli kell 11:30
Uudised
Ainult tellijale

Mainekas Wall Streeti investor tõstis Eesti idu väärtuse üle 5 miljardi dollari

Üheksa aasta eest Taavet Hinrikuse (pildil) ja Kristo Käärmanni asutatud TransferWise'i oletatav väärtus kasvas uue investeeringu toel üle 5 miljardi dollari.   Foto: Andres Haabu

USA investeerimisfond D1 Capital Partners soetas ligikaudu 200 miljoni dollari väärtuses osaluse TransferWise’is, mille toel kasvas Eesti finantstehnoloogia lipulaeva oletatav turuväärtus üle 5 miljardi dollari.

USA investori Daniel Sundheimi juhitud D1 Capital Partners sõlmis 200 miljoni dollari suuruse ostulepingu eelmisel nädalal. Investeeringu tulemusena saab D1 Capital Partners TransferWise’is ligikaudu 4protsendise osaluse, vahendas Sky News.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum