Artikkel

  Otse Äripäevas kell 18: president annab karika kõige edukamale ettevõttele

  Eelmise aasta tunnustusüritusel võtsid karika vastu TOP 100 edetabeli 3.–4. kohta jaganud NPM Silmeti juhatuse liige Andrei Katsuba (vasakul) ja Cleveroni juht Arno Kütt (paremal). Keskel on eelmise aasta võitja, LTH-Baasi juht Anton Maljugin. Kes võidavad sel aastal, saab teada kell 18 algavast otseülekandest.Foto: Andras Kralla

  Täna õhtul kell 18 algavas veebiülekandes tunnustab Äripäev koos president Kersti Kaljulaidiga Eesti kõige edukamaid ettevõtteid.

  Äripäeva TOP 100 edetabeli võitjad avaldatakse sel aastal veebiülekandes, kus Äripäev, president ja TOPi liikumise peatoetaja KPMG annavad üle tunnustuse iga Eesti maakonna parimale ettevõttele ning kümnele parimale kõigi Eesti ettevõtete seast.
  Üritusel kõneleb president Kersti Kaljulaid. Auhinda on vastu võtmas Eesti nelja parima ettevõtte esindajad, lisaks on mitme ettevõttega loodud ühendus videosilla kaudu. Äripäev käis sel nädalal külas kahel edukal ettevõttel ning täna õhtul näeb videost, kuidas nende juures töö käib.
  Lisaks kõnelevad üritusel KPMG juhtimisnõustamise ja tehnoloogia valdkonna juht Tarmo Toiger ning KPMG partner ja nõustamisteenuste juht Hanno Lindpere.
  Veebiülekanne kestab tund aega ja üritust saab vaadata algusega kell 18 otse Äripäeva veebisaidil ning Äripäeva Facebooki lehel. Eesti kõige edukamate ettevõtete TOP ilmub Äripäeva veebis pärast ürituse lõppu.
  Äripäev on ainus Eestis, kes reastab igal aastal ettevõtted maakonniti, valdkonnapõhiselt ja kogu riigi lõikes, võttes arvesse ainult majandustulemusi. Kord aastas tunnustab Äripäev neid Eesti kõige edukamaid ettevõtteid tunnustus- ja inspiratsiooniüritusel, mis seekord toimub veebi vahendusel. Laiemalt aitab TOP 100 projekt inspireerida ettevõtteid tulemusi tõstma. Maapiirkondades tegutsevate ettevõtjate tunnustamine ja nende edulugude välja toomine aga aitab kaasa üldisele jõukuse kasvule kõigis Eesti nurkades.
  Eesti kümne kõige edukama ettevõtte ja iga maakonna parima välja kuulutamine toimub koostöös Äripäeva TOPi-liikumise peatoetaja KPMGga.
 • Hetkel kuum
Maailma suurima krüptobörsi juht: 2022 oli krüptole vastupidamise aasta
Krüptotööstust ei tohiks hinnata ees seisvate väljakutsete, vaid selle järgi, kuidas on senistele vastu peetud, kirjutab maailma suurima krüptobörsi Binance juht Changpeng "CZ" Zhao.
Krüptotööstust ei tohiks hinnata ees seisvate väljakutsete, vaid selle järgi, kuidas on senistele vastu peetud, kirjutab maailma suurima krüptobörsi Binance juht Changpeng "CZ" Zhao.
Hotellid: turistid tulevad vaikselt tagasi, aga piisavalt palju raha ei saa neilt veel küsida
Turistid tulevad vaikselt Eestisse tagasi ja hotellide käive on taastunud kriisieelsele tasemele, kuid hotellide juhid tõdevad, et nad pole saanud hindu tõsta piisavalt, et see kataks aina suurenevaid kulusid. Tulevast suvest sõltub palju, sest rahapuhvrid on hotellidel koroonakriisis kokku kuivanud.
Turistid tulevad vaikselt Eestisse tagasi ja hotellide käive on taastunud kriisieelsele tasemele, kuid hotellide juhid tõdevad, et nad pole saanud hindu tõsta piisavalt, et see kataks aina suurenevaid kulusid. Tulevast suvest sõltub palju, sest rahapuhvrid on hotellidel koroonakriisis kokku kuivanud.
USA aktsiaturud kerkisid, Nasdaq sai kirja uhke tõusunädala
USA aktsiaturud jätkasid reedel kerkimist ja ligi protsendi edenenud Nasdaqi liitindeks sai kirja mitme kuu parima tõusunädala.
USA aktsiaturud jätkasid reedel kerkimist ja ligi protsendi edenenud Nasdaqi liitindeks sai kirja mitme kuu parima tõusunädala.
Reaalajas börsiinfo
Lillemüüja laseb pikalt tegutsenud äri pankrotti: pole enam mõtet
Varem Viru lilleturul kioskit pidanud lillede jaemüügiga tegelev Kaeralill koondas töötajad ja läheb pankrotti.
Varem Viru lilleturul kioskit pidanud lillede jaemüügiga tegelev Kaeralill koondas töötajad ja läheb pankrotti.
Madis Müller: juht saavutab tulemusi läbi teiste inimeste "Juhi juttude" intervjuu!
Eesti Panga presidendi Madis Mülleri tippjuhiks saamise tee on olnud ebatraditsiooniline. Enne asepresidendiks saamist polnud ta varem olnud ühegi inimese administratiivne juht ega ülemus.
Eesti Panga presidendi Madis Mülleri tippjuhiks saamise tee on olnud ebatraditsiooniline. Enne asepresidendiks saamist polnud ta varem olnud ühegi inimese administratiivne juht ega ülemus.
“Äripäev eetris”: Scholz tegi end tankidega veiderdamisega lolliks
Pikk venitamine ukrainlastele tankide lubamisel on teinud lolliks eelkõige Saksa liidukantsleri Olaf Scholzi enese, kuid sakslaste suhtes on tekkinud skepsis, kas nende peale saab üldse loota, leidsid ajakirjanikud saates “Äripäev eetris”.
Pikk venitamine ukrainlastele tankide lubamisel on teinud lolliks eelkõige Saksa liidukantsleri Olaf Scholzi enese, kuid sakslaste suhtes on tekkinud skepsis, kas nende peale saab üldse loota, leidsid ajakirjanikud saates “Äripäev eetris”.
Troopikasaarel tõusis sibula hind röögatult kõrgele
Filipiinidel on sibula kilo hind tõusnud 700 peesoni (ligi 12 eurot), mis on rohkem kui sealne päevane miinimumtöötasu.
Filipiinidel on sibula kilo hind tõusnud 700 peesoni (ligi 12 eurot), mis on rohkem kui sealne päevane miinimumtöötasu.

Olulisemad uudised

Selgusid Eesti parimad iduettevõtted ja asutajad
Täna õhtul selgusid Eesti Startup Auhindade saajad, kes on möödunud aasta maailmamuutvad ja edukad iduettevõtted, investorid ning Eesti idusektori arengusse panustanud tegijad, teatasid LIFT99 ja Eesti Asutajate Selts.
Täna õhtul selgusid Eesti Startup Auhindade saajad, kes on möödunud aasta maailmamuutvad ja edukad iduettevõtted, investorid ning Eesti idusektori arengusse panustanud tegijad, teatasid LIFT99 ja Eesti Asutajate Selts.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.