Harro Puusild • 1. mai kell 5:00
Uudised
Ainult tellijale

Mööblitööstur Enn Veskimägi: kogu haridus vajaks reforme

4SEPT2020 Pärnu Juhtimiskonverents 2020 . Teine päev. Foto autor Raul Mee  Foto: Raul Mee

Kui Soomes läheb kutsekooli 60 protsenti noortest, siis Eestis läheb üle 70 protsendi gümnaasiumisse, tõi suurtööstur Enn Veskimägi hiljuti Äripäeva raadio saates "Tööstusuudised eetris" välja ühe haridussüsteemi kitsaskoha ja lisas, et kogu Eesti haridussüsteem vajaks reforme.

Vajame poliitilist otsust, kui palju noori pääseb õppima gümnaasiumisse ja kui palju läheb kutsekooli, sest praegu suuname noori justkui jõuga gümnaasiumis poole, rääkis märtsis Ernst & Young (EY) aasta ettevõtja galal elutööpreemia vastu võtnud mööblitööstuse Standard omanik Enn Veskimägi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum