• OMX Baltic0,12269,58
  • OMX Riga−0,56926,06
  • OMX Tallinn−0,031 748,13
  • OMX Vilnius0,311 000,15
  • S&P 500−0,715 505
  • DOW 30−0,9340 287,53
  • Nasdaq −0,8117 726,94
  • FTSE 100−0,68 155,72
  • Nikkei 225−0,1640 063,79
  • CMC Crypto 2000,000,00
  • USD/EUR0,000,92
  • GBP/EUR0,001,19
  • EUR/RUB0,0095,45
  • OMX Baltic0,12269,58
  • OMX Riga−0,56926,06
  • OMX Tallinn−0,031 748,13
  • OMX Vilnius0,311 000,15
  • S&P 500−0,715 505
  • DOW 30−0,9340 287,53
  • Nasdaq −0,8117 726,94
  • FTSE 100−0,68 155,72
  • Nikkei 225−0,1640 063,79
  • CMC Crypto 2000,000,00
  • USD/EUR0,000,92
  • GBP/EUR0,001,19
  • EUR/RUB0,0095,45
  • 01.03.23, 11:52

Järjekordne äri suleb Telliskivis oma uksed: kes praeguse aja üle elavad, on võitjad

Restoran IDU pani pärast paariaastast katsetust oma uksed jäädavalt kinni. "Hullud on need inimesed, kes selles vallas läbi löövad," ütles restorani asutaja Ailar Väärtmaa.
Hullud on need inimesed, kes selles vallas läbi löövad. Riskid ja sisenemishind on meeletu, õnnestumistõenäosus väga madal, ütleb Restoran IDU asutaja Ailar Väärtmaa.
  • Hullud on need inimesed, kes selles vallas läbi löövad. Riskid ja sisenemishind on meeletu, õnnestumistõenäosus väga madal, ütleb Restoran IDU asutaja Ailar Väärtmaa.
  • Foto: Marie-Helene Jäger
"Restoraniäris pead väga kindel olema, et tahad just seda teha. Meie olime kindlad, et tahame, kuid paraku polnud riskid meie kasuks," selgitas Väärtmaa. Ta tunnistas, et toitlustuses kestavad endiselt väga keerulised ajad.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele