Rivo Sarapik • 24. aprill 2017 kell 14:15

Kuidas saada paremaks juhiks?

Erkki Raasuke võitis parima juhi tiitli mullu.  Foto: Andres Haabu

Juhtimise kitsaskohtadest peab rääkima, et areng nende taha kauemaks toppama ei jääks, leiab mullu parimaks juhiks valitud Erkki Raasuke.

Saates tuleb juttu sellest, mis on hea juhtimine ning kus sellest Eestis hetkel vajaka jääb. Samuti avaldab eelmise aasta parim juht, mida tema tänavustelt finalistidelt teada sooviks. Kes jõudsid konkursil finaali tänavu, saab lugeda juba 25.04 Äripäevast.

Parim Juht 2017 selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil 18. mail. Lisaks astuvad seal lavale rida nimekaid ja ka vastuolulisi tegijaid, nagu näiteks Brexiti eestvedaja Nigel Farage, Testlio üks asutaja ja juht Kristel Kruustük, endine sõjaväepiloot Nick Goodwyn ja paljud teised. Vaata, kes osalevad ja kuulama tulevad, siit.

Hetkel kuum