Jaga lugu:
Arvamused
Ainult tellijale

Margit Rüütelmann: ringmajandus on „päris äri“

Ringmajanduse peamine eesmärk on, et majandusse kaasatavate loodusressursside vajadus oleks minimaalne ja põhjalikult läbimõeldud, loodav väärtus oleks pika kasutuseaga ning tekkivad jäätmed lihtsasti taas ringlusesse suunatavad, kirjutab Eesti Ringmajandusettevõtete Liidu tegevjuht Margit Rüütelmann.

Margit Rüütelmann.  Foto: Indrek Susi

Ringmajanduse puhul ei ole tegemist uue moevooluga või „roheliste aktivistide“ loosungiga, vaid eluliselt olulise põhimõtte rakendamisega, et tagada ressursside jätkusuutlik kasutamine ja seeläbi elu siin planeedil.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum