Urmas Ustav • Katrin Orav • 29. august 2019 kell 3:00
Arvamused
Ainult tellijale

Advokaadid: vara pärast surma – miks ebamugav teema?

Vara planeerimine ehk elu pärast elu võib mõistetavalt tunduda ebamugav mõtlemisaine ning seega miski, millega ei soovita või osata tegeleda, kuigi peaks, kirjutavad advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaadid Urmas Ustav ja Katrin Orav.

Urmas Ustav, Katrin Orav.  Foto: Lextal

Varade planeerimine (ingl k estate planning) võib esmapilgul tunduda tuttavana üksnes Ameerika seriaalidest, kus rikkad ja ilusad mitte üksnes ei nuta, vaid vahelduva eduga stsenaristi sulge mööda meie hulgast ka lahkuvad. Sellele järgneb kümneid ja sadu osi läbiv võitlus, kired ja intriigid, millest võitjana väljuvad emotsionaalset küllust kogenud televaataja, seriaali tootja ja kõrgepalgalised näitlejad, mitte aga nende tegelaskujud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum