Dmitri Fefilov • 4. september 2019 kell 12:00
Arvamused
Ainult tellijale

Dmitri Fefilov: kas Baltika tüssas investoreid?

Kas kõik see, mida Baltika teeb oma aktsionäridega alates sellest kevadest, aga ka veel varasemast ajast, ei ole mitte nutikalt kavandatud stsenaarium, et ettevõte börsilt “allahindlusega” välja osta, küsib Delovõje Vedomosti ajakirjanik Dmitri Fefilov.

Dmitri Fefilov.  Foto: Andres Haabu

Augusti algul korraldas Baltika lisaemissiooni, millel pakuti aktsiaid hinnaga 10 senti tükk. Juba siis oli pakkumishind üle kahe korra madalam kui hetkehind börsil. Minna bilansiga mängimisele ja korraldada lisaemissioon tulenes seadusest, mis nõuab omakapitali suurendamist, kui see on ettevõtte pikaajaliste probleemide tõttu kahanenud allapoole lubatud piiri.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum