Maie Jõgar • 8. aprill kell 14:00
Arvamused
Ainult tellijale

Maie Jõgar: mõtleme hariduses nagu juutuuberid

Maie Jõgar.  Foto: Erakogu

Kriis on kõige parem aeg muudatuste läbiviimiseks. Just praegu on võimalus suunata meie andekad noored tormiliselt arenevale rahvusvahelisele haridusturule, kirjutab New Tallinn OÜ tegevjuht Maie Jõgar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.

Iga majanduskriis sunnib muutma inimeste igapäevaelu, leppima kaotustega ja leidma uusi lahendusi. Paljud Eesti kultuuritegelased, eeskätt näitlejad, on sunnitud veetma praeguse karantiiniaja tööpuuduse tõttu kodus. Samas on õpetajad, kellest on Eestis üle 50% ligikaudu 60aastased, sunnitud viima läbi kodustes tingimustes videotunde ja lapsevanemad kodus töötamise kõrval või pärast tööd tegema praktiliselt suure osa õpetaja tööst tasuta, vaatamata faktile, et tasuvad jätkuvalt maksumaksjana riigile makse tasuta hariduse eest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum