Maie Jõgar • 15. aprill kell 7:07
Arvamused
Ainult tellijale

Maie Jõgar: teeme revolutsiooni - laseme haridusturu vabaks

Maie Jõgar.  Foto: Erakogu

Tuleb astuda radikaalne samm ning lasta haridusturg vabaks. See on julge käik, mida ei suuda teised riigid veel teha, seetõttu võime saavutad hädavajaliku ajaeelise ja võimsa meediakajastuse, kirjutab New Tallinn OÜ tegevjuht Maie Jõgar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.

Eesti riik peab looma nii-öelda „hariduse konto“ igale lapsevanemale, et lapsevanem saaks ise otsustada, milliste haridusteenuste eest ta soovib tasuda hariduskontol oleva virtuaalraha eest. Haridusettevõtted saavad selle virtuaalraha teha päris rahaks esitades vajalikud andmed vastavale riigiasutusele. Riigiasutustel peab olema võimalus kontrollida, kas tasutud teenus oli vastavuses riigi esitatud nõuetele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum