Kristo Reinsalu • 14. aprill kell 15:00
Arvamused
Ainult tellijale

Kristo Reinsalu: lendame Eestist Kuu peale

Kristo Reinsalu.  Foto: Liis Treimann

Lennunduses muutub juba lähiajal kõik. Eestil on hiilgavad võimalused ja eeldused sellest kõigest osa saada, kirjutab Eesti Lennundusklastri juht Kristo Reinsalu konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.

Šotimaa põhjatipus asub Orkney arhipelaag, kus on elanikke napilt enam kui Saaremaal. Järgmise 18 kuu jooksul saab sealsest Kirkwalli lennujaamast tulevikulennunduse testimise tulipunkt. ZeroAviat, kohalikku lennufirmat Loganair, mis on tuntud tartanimustriga dekoreeritud lennuki saba poolest, ning suurt hulka idufirmasid ja teadusorganisatsioone motiveerib ühine eesmärk – vähendada koos lennunduse süsinikujälge.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum