• OMX Baltic0,11%294,73
  • OMX Riga−0,02%916,74
  • OMX Tallinn−0,14%1 985,82
  • OMX Vilnius0,34%1 233,02
  • S&P 500−0,05%6 584,29
  • DOW 30−0,59%45 834,22
  • Nasdaq 0,44%22 141,1
  • FTSE 100−0,15%9 283,29
  • Nikkei 2250,89%44 768,12
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,16
  • EUR/RUB0,00%97,77
  • OMX Baltic0,11%294,73
  • OMX Riga−0,02%916,74
  • OMX Tallinn−0,14%1 985,82
  • OMX Vilnius0,34%1 233,02
  • S&P 500−0,05%6 584,29
  • DOW 30−0,59%45 834,22
  • Nasdaq 0,44%22 141,1
  • FTSE 100−0,15%9 283,29
  • Nikkei 2250,89%44 768,12
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,16
  • EUR/RUB0,00%97,77
  • 20.02.25, 13:41

Maaülikooli professor: mind huvitab alati tooraine päritolu

Liha päritolu avalikustamise määruse debatt läheb rappa, kui keskenduda ainult toitlustusettevõtjate halduskoormusele, kirjutab Eesti Maaülikooli maamajanduse ökonoomika professor Rando Värnik.
Tarbija seisukohast on liha päritolu avalikustamise nõue igati tervitatav, kirjutab professor Rando Värnik.
  • Tarbija seisukohast on liha päritolu avalikustamise nõue igati tervitatav, kirjutab professor Rando Värnik.
  • Foto: Erik Prozes
Viimastel päevadel on rohkelt eetriaega pälvinud arutelud Eesti toitlustusasutustele ühe uue nõude kehtestamise kohta. Jutt käib toidus kasutatud liha päritolu avalikustamisest tarbijale ja seda sätestava määruse vajalikkusest.

Seotud lood

Arvamused
  • 19.02.25, 15:22
Horeca liidu juht: riik tõmbab meil hinge kinni
Riigi rahandus ja majandus on kreenis, aga me ei tegele selle parandamise, vaid süvendamisega, suurendades ettevõtete ja ka riigi halduskulusid, kirjutab hotellide ja restoranide liidu (EHRL) tegevjuht Killu Maidla.
  • ST
Sisuturundus
  • 12.09.25, 16:50
Uus Neste Express: tankimine, mis on kiire, lihtne ja alati soodne
Nestel on Eesti turul pikk ajalugu, mis ulatub aastasse 1989. Uue Neste Express kontseptsiooniga, mida Neste tutvustas avalikkusele 1. septembril, muutus tankimine kõigis 61 Eesti Neste Express tanklas lihtsaks, mugavaks ja kiireks.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele