Deutsche Banki tegevjuht rahustas töötajaid

30. september 2016, 12:20
Deutsche Banki tegevjuht John Cryan
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160930/BORS/160939984/AR/0/AR-160939984.jpg

Deutsche Banki tegevjuht John Cryan saatis töötajatele rahustava sisuga kirja, milles teatas, et Saksamaa suurim pank on stabiilses seisus.

Cryan ütles, et saab aru töötajate murest, kuna panga aktsia on langenud ajaloo madalaimale tasemele. Ta mainis ära ka meedias ringelnud spekulatsioonid, et mõni riskifond on müünud Deutsche Banki aktsiaid.

„Meil on üle 20 miljoni kliendi ning meie seis on stabiilne. Turul valitsevad praegu jõud, mis tahavad meie kindlustunnet õõnestada,“ vahendas Reuters Cryani kirja. „Meie ülesanne on tagada see, et moonutatud ettekujutus ei mõjutaks igapäevast tööd.“

Deutsche aktsia hakkas kukkuma pärast seda, kui USA justiitsministeerium teatas, et nõuab hüpoteekväärtpaberitega seotud süüdistuste tõttu pangalt 14 miljardit dollarit. Pank on sellisteks juhtumiteks kõrvale pannud ainult 6,2 miljardit dollarit.

Lõuna paiku kauples Deutsche Banki aktsia Frankfurdi börsil 4,5% miinuses.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    30. September 2016, 12:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing