Kadi Neemre • 21. oktoober 2016 kell 17:00

McDonald'si tulemused ületasid ootuseid

McDonald'si tulemused ületasid analüütikute prognoosid  Foto: EPA

McDonald's avaldas oma kolmanda kvartali kasumiraporti, mis ületas analüütikute ootuseid 2 sendi võrra ehk ettevõtte kasumiks kujunes 1,50 dollarit aktsia pealt.

Kiirtoiduketi käive oli 6,42 miljardit dollarit, ületades samuti Reutersi küsitletud analüütikute ootuseid, milleks oli 6,27 miljardit dollarit.

“Meie kolmanda kvartali tulmused, sh meie viienda järjestikkuse positiivse kvartali müügitulemused kõikides segmentides ning restoranide paranenud tulemused on kõik märgiks progressist, mille eesmärgiks on rahuldada meie tänaste dünaamiliste klientide vajadusi,” teatas ettevõtte president ja tegevjuht Steve Easterbrook pressiteates.

Eelmises kvartalis jäid McDonald'si müügitulemused prognoosidele alla ning see kukutas ühtlasi ettevõtte aktsiate hinda ning tõstatas kahtlused selle üle, kas kogu päeva serveeritaval hommikusöögil ja McPick 2 pakkumistel on ikka soovitud efekti.

 

 

Hetkel kuum