• Jaga lugu:

  Volvo kulukärped tulemustes ei kajastu

  VolvoFoto: EPA

  Volvo eelmise kvartali tulemustest selgub, et ettevõtte kasum on vähenenud hoolimata sellest, et autotootja tegeleb aktiivselt oma kulude vähendamisega.

  Ettevõtte tegevuskasum vähenes eelmise aasta sama ajaga võrreldes 4,7 protsenti. Volvo kasumiks oli 485 miljonit eurot, samas kui eelmisel aastal oli sama näitaja 509 miljonit eurot. Samuti valmistasid Volvo tulemused pettumuse ettevõtet katvale tosinale Bloombergi analüütikule.
  Langust põhjustab raskeveokite müügi aeglustumine Põhja-Ameerikas.
  Ettevõte kavatseb kulude kärpimist jätkata. „Praeguses turusituatsioonis tuleb nii odavalt hakkama saada kui võimalik ning ära kasutada regionaalseid väärtusahelaid,“ ütles Volvo tegevjuht Martin Lundstedt. „Nõudluse vähenemine Põhja-Ameerika turul kahjuks jätkub,“ lisas ta.
  Volvo eksport Põhja-Ameerikasse vähenes 46 protsenti, sealhulgas kahanes raskeveokeid puudutavate tellimuste arv üle kolmandiku võrra.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Tallinna börsil ei langenud täna ükski aktsia
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Inbank tegi Poola toel teises kvartalis müügirekordi
Eesti finantsettevõte Inbank teatas, et on teinud Poolas tõelise läbimurde ja seda tänu rohepöördele. Panga müügikasvu vedas teises kvartalis Poola äriüksus, mille maht moodustab juba ligi pool ettevõtte kogu müügist.
Eesti finantsettevõte Inbank teatas, et on teinud Poolas tõelise läbimurde ja seda tänu rohepöördele. Panga müügikasvu vedas teises kvartalis Poola äriüksus, mille maht moodustab juba ligi pool ettevõtte kogu müügist.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.