Mait Kraun • 26. oktoober 2016 kell 9:41

Harju Elekter muutis juhatuse koosseisu

Harju Elekter teatas, et jätkab laienemist.  Foto: Raul Mee

Elektri- ja automaatikaseadmete tootja Harju Elekter teatas, et ettevõtte nõukogu otsustas juhatuse koosseisu laiendada.

„Nõukogu otsustas täna toimunud korralisel koosolekul laiendada AS Harju Elektri juhatuse koosseisu kolme liikmeni,“ teatas ettevõtte börsiteates. "Harju Elekter jätkab laienemist ning selle tõttu on vaja arendada kontserni juhtimisstruktuure. Samuti lähtume Hea Ühingujuhtimise Tava soovitustest."

Senine aktsiaseltsi juhataja Andres Allikmäe nimetatakse juhatuse esimeheks ning ta jätkab kehtiva ametilepingu ja volituste alusel. Lisaks sellele nimetatakse juhatuse liikmeteks Tiit Atso ja Aron Kuhi-Thalfeldt – nende volitused algavad selle aasta 1. novembris ja lõpevad 2019. aasta 31. oktoobril.

Tiit Atso töötab Harju Elektri finantsjuhina alates 2014. aastast, Aron Kuhi-Thalfeldt töötab ettevõtte kinnisvara- ja energeetikateenistuse juhina alates 2003. aastas.

Juhatuse liikmete täpsed vastutusvaldkonnad määratakse nõukogu otsusega ja juhatuse töökorraldusega.

Hetkel kuum