Tootlus kolis arenevatele turgudele

New Yorgi börs  Foto: EPA
Indrek Mäe • 28. november 2017 kell 3:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Kui suvekuudel domineerisid Ida-Euroopale panustavad aktsiafondid, siis nüüd leiab need tootlustabeli tagumisest otsast - parimat teenimisvõimalust pakuvad hoopis arenevad turud.

Nii kahe viimase kuu kui terve aasta tootlusedetabeli tipust leiab Nordea Asian Focus Equity Fundi ning sama panga Emerging Markets Focus Equity Fundi. Seejuures on oluline teada, et Eestist neid fonde küll ei hallata, kuid siinne Luminor pank pakub võimalust investeerida Luksemburgist juhitud Nordea fondidesse. „Kaks viimast kuud on olnud üsna head ning seda on toetanud globaalne majanduskeskkond ja jätkuv aktsiaturgude tõusutrend,“ põhjendas Luminori säästmis- ja investeerimistoodete juht Anton Skvortsov fondide edu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum