Mait Kraun • 12. juuni 2018
Jaga lugu:

Tallinna sadam
Tallinna sadam  Foto: Andres Haabu

Tallinna börs teatas, et Tallinna Sadama aktsiatega alustatakse kauplemist alates kolmapäevast (13. juuni).

Vastavalt Nasdaq Tallinna börsi Noteerimis- ja Järelvalvekomisjoni otsusele noteeritakse AS Tallinna Sadama kuni 263 miljonit aktsiat nimiväärtusega 1 eurot börsi põhinimekirjas erinevatel tingimustel:

Pakkumine on toimunud vastavalt prospektis kirjeldatud tingimustele ja pakkumistulemused on avalikustatud;  Pakkumise õnnestumise korral on pakutavad aktsiad kantud investorite väärtpaberikontodele Eesti Väärtpaberite Registris;Pakkumise õnnestumise korral on tingimuslik aktsiakapitali suurendamine Äriregistris registreeritud;Emitent on pärast ülalnimetatud tingimuste täitmist esitanud Börsile aruande, mis sisaldab teavet tingimuste täitmise kohta.

Kõik need tingimused on tänase seisuga täidetud ning aktsiatega kauplemine algab homme.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt