Mait Kraun • 12. juuni 2018 kell 8:56

Tallinna Sadama aktsiatega algab kauplemine 13. juunil

Tallinna sadam  Foto: Andres Haabu

Tallinna börs teatas, et Tallinna Sadama aktsiatega alustatakse kauplemist alates kolmapäevast (13. juuni).

Vastavalt Nasdaq Tallinna börsi Noteerimis- ja Järelvalvekomisjoni otsusele noteeritakse AS Tallinna Sadama kuni 263 miljonit aktsiat nimiväärtusega 1 eurot börsi põhinimekirjas erinevatel tingimustel:

Pakkumine on toimunud vastavalt prospektis kirjeldatud tingimustele ja pakkumistulemused on avalikustatud;  Pakkumise õnnestumise korral on pakutavad aktsiad kantud investorite väärtpaberikontodele Eesti Väärtpaberite Registris;Pakkumise õnnestumise korral on tingimuslik aktsiakapitali suurendamine Äriregistris registreeritud;Emitent on pärast ülalnimetatud tingimuste täitmist esitanud Börsile aruande, mis sisaldab teavet tingimuste täitmise kohta.

Kõik need tingimused on tänase seisuga täidetud ning aktsiatega kauplemine algab homme.

Hetkel kuum