Mait Kraun • 26. juuni 2018 kell 8:18

Netflixi aktsial kahe aasta suurim langus

Netflixi  Foto: EPA

Netflixi aktsia kukkus esmaspäeval viimase kahe aasta kiireimas tempos. Põhjus oli terve tehnoloogiasektori odavnemine, vahendab CNBC.

Netflixi aktsia kukkus lausa 6,5 protsenti, mis on suurim langus alates 2016. aasta juulist. Praegu tuleb aktsia eest välja käia 384,5 dollarit. Veel eelmisel nädalal kallines Netflix 5 protsenti ja ületas 411 dollari taseme. Sellel aastal on Netflixi aktsia tõusnud lausa 100 protsenti.

Ka teised tehnoloogiafirmad nagu Square, Twitter ja Stitch Fix odavnesid esmaspäeval tublisti.

Square, mille aktsia on viimase 12 kuu jooksul tõusnud rohkem kui 170 protsenti, langes esmaspäeval 6 protsenti. Twitter on viimase aasta jooksul kallinenud 150 protsenti, esmaspäeval odavnes aktsia 5 protsenti.

Kehvasti läks ka pooljuhtidel. Kiibitootja Mirconi aktsia kaotas 7 protsenti, AMD ja Nvidia odavnesid kumbki enam kui 4 protsenti.

Hetkel kuum