Tesla alustas töötajate värbamist Hiina tehasesse

07. august 2018, 18:47
Tesla autode müügisalong Tesla peakontoris Hiinas Pekingis
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180807/BORS/180809773/AR/0/AR-180809773.jpg

Tesla on alustanud töötajate värbamisprotsessiga Hiinasse Shanghaisse rajatavasse tehasesse, nagu selgub ettevõtte veebileheküljel olevatest töökuulutustest, vahendab Reuters.

Tesla teatas uue tehase rajamisest alles kuu aega tagasi, kui Shanghai linnavalitsusega sõlmiti kokkulepe kaks miljardit dollarit maksva mineva elektriautode tootmistehase rajamiseks. Tesla veebilehel olevate töökuulutuste järgi otsitakse inimesi esialgu kõrgema kvalifikatsiooniga kohtadele, nagu arhitektuuridisainer, tööstusinsener, ehitusinsener, finantsjuht, turundusjuht jm.

Tesla Hiina tehas oleks ettevõtte jaoks esimene väljaspool USA-d asuv tehas ning see peaks kahekordistama Tesla elektriautode tootmisvõimsust. Tesla soovib hakata tehases esimesi autosid tootma kaks aastat pärast ehituse algust ning jõuda kaks-kolm aastat peale seda 500 000 sõidukini aastas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. August 2018, 18:47

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing