• Jaga lugu:

  Aasia turud taastuvad tublisti

  Shanghai börs.Foto: Reuters/Scanpix

  Aasia aktsiaturud hakkasid täna pärast Türgi kriisi tublisti taastuma, vahendab MarketWatch.

  Jaapani Nikkei indeks tõusis kõige tempokamalt ning lisas 2,3 protsenti, 22 356 punktini. Ekspordile orienteeritud firmadel läks paremini, Sony ja Honda kallinesid vastavalt 1,8 ja 2 protsenti. Tokyo Electronic kallines 2,3 protsenti.
  Lõuna-Korea Kospi indeks tõusis 0,5 protsenti. Samsungi aktsia tõusis 0,2 protsenti, aga LG Electronics odavnes 3,5 protsenti.
  Hiina aktsiatel läks võrreldes teistega kehvemini. Shanghai Composite indeks kukkus 0,3 protsenti ja Shcnezhen Composite odavnes 0,45 protsenti. Lastega seotud aktsiatel läks paremini, sest valitsus otsustas toetama hakata perekondi, kus sünnib teine laps. Kulla hind aga odavnes ja see survestas kaevandajaid.
  Hongkongi Hang Seng indeks kukkus 0,4 protsenti. Tencent odavnes 3,4 protsenti, sest Hiina valitsus keelas ära ettevõtte uue arvutimängu müümise. Hiina Facebookiks nimetatud firma teatab oma teise kvartali tulemused kolmapäeval.
   Austraalia ASX 200 indeks tõusis 0,8 protsenti ja Uus-Meremaa NZX-50 lisas 0,3 protsenti. Taiwani Taiex tõusis 0,7 protsenti ja Singapuri Strait Times indeks lisas kallines 0,03 protsenti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Raadiohommikus: Eesti IT-ettevõtete edulood Lähis-Idas ja spaaäri tulevikust kõrgete energiahindade juures
Dubai Expol käib Eesti IKT-sektori ettevõtete jaoks aktiivne töö ja ärisidemete sõlmimine. Cybernetica äriarenduse konsultant Kevin Tammearu räägib raadiohommikus sellest, kuidas õnnestus tal allkirjastada koostööleping Paapua Uus-Guinea valitsusega. Nortali Lähis-Ida ja Aafrika regiooni juht Marek Helm jagab kogemusi piirkonnas äri ajamisest ja ITLi juht Doris Põld selgitab, milliseid ärivõimalusi näevad Eesti IKT-ettevõtted Pärsia lahe regioonis.
Dubai Expol käib Eesti IKT-sektori ettevõtete jaoks aktiivne töö ja ärisidemete sõlmimine. Cybernetica äriarenduse konsultant Kevin Tammearu räägib raadiohommikus sellest, kuidas õnnestus tal allkirjastada koostööleping Paapua Uus-Guinea valitsusega. Nortali Lähis-Ida ja Aafrika regiooni juht Marek Helm jagab kogemusi piirkonnas äri ajamisest ja ITLi juht Doris Põld selgitab, milliseid ärivõimalusi näevad Eesti IKT-ettevõtted Pärsia lahe regioonis.
Valitsuses köeb kriis elektritoetuste pärast Keskerakond: vaja on lisaeelarvet
Kaks päeva kestnud läbirääkimised koalitsiooninõukogus ei ole Reformierakonda ja Keskerakonda suutnud kokkuleppeni viia, peaminister lubas esineda poliitilise avaldusega ning Keskerakonna juht Jüri Ratas ähvardas, et ajaaken hakkab vaikselt sulguma.
Kaks päeva kestnud läbirääkimised koalitsiooninõukogus ei ole Reformierakonda ja Keskerakonda suutnud kokkuleppeni viia, peaminister lubas esineda poliitilise avaldusega ning Keskerakonna juht Jüri Ratas ähvardas, et ajaaken hakkab vaikselt sulguma.