• Jaga lugu:

  USA ehituskaubamaja Home Depot näitas häid tulemusi

  Foto: Joshua Gates Weisberg/EPA-EFE

  USA ehitus- ja sisustuskaubamaja Home Depot teatas täna headest teise kvartali tulemustest, mille puhul oli nii käive kui kasum ootustest kõrgem ning samuti tõsteti käesoleva aasta kasumiprognoosi, vahendab Marketwatch. Home Depot aktsia on tulemuste peale väikeses miinuses.

  FactSeti poolt kogutud analüütikute konsensuslik prognoos oli, et aktsiapõhine kasum tuleb 2,85 dollarit ning käive 30,03 miljardit dollarit. Tegelikult tuli Home Depot teise kvartali müügikäive 30,46 miljardit dollarit, mis näitas aastaga 8,4% suurust kasvu. Vähemalt 12 kuud avatud olnud Home Depot poodide aastane müügikasv oli 8,0%, mis ületas analüütikute poolt eeldatud 6,7% suurust kasvu.
  Home Depot tõstis 2018. majandusaasta müügikäibe kasvuprognoosi 6,7% pealt 7,0% peale ning 12 kuud avatud olnud poodide müügikasvu prognoosi 5,0% pealt 5,3% peale. Aktsiapõhise kasumi kasvuväljavaadet tõsteti 28% pealt 29,2% peale.
  Home Depot aktsia oli enne tänast tõusnud käesoleval aastal 2,4%, samal ajal kui jaekaubanduse indeksfond SPDR S&P Retail oli kasvanud 12,2% ning Dow Jonesi tööstuskeskmine indeks 1,9%. Käesoleva aasta esimeses kvartalis jäi Home Depot käibenumber analüütikute ootustele alla, kuna tavapärasest jahedam ilm pani tarbijaid oste edasi lükkama.
  Home Depot aktsia, mille turuväärtus on 225 miljardit dollarit, asub 30 aktsia seas, mis on Dow Jones’i tööstuskeskmise indeksis, esindades seal jaekaubandussektorit Walmarti ja apteegiketi Walgreens Boots Alliance’i kõrval.
  Kaks tundi peale USA turu avanemist on Home Depo aktsia 0,4% miinuses, kaubeldes 193,35 dollaril.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Venemaa firma tellib hiigeljäälõhkuja Soomest Vene omanikega laevatehaselt
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.