Märten Kress • 7. november 2018
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale
Campbell Soup Company dividendide suurendamised on jäänud aina harvemaks.   Foto: Reuters/Scanpix

Suurfirmade dividendid ohus

Esmatarbekaupade sektori firmade dividendimaksed on üha enam surve all. Suured valuutakursside liikumised, stagneeruvad müüginumbrid ja vähenev kasumlikkus on ohtu seadnud nii mõnegi pikalt omanikutulu jaotanud suurfirma dividendimaksed.

Üha sagedamini on viimastel nädalatel tulnud uudiseid suurfirmade dividendikärbetest. Eriti just selliste firmade puhul, mida tavaliselt peetakse stabiilset äri ajavateks ja mõnes mõttes justkui turvalisteks rahapaigutusteks.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum