Märten Kress • 7. november 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale
Campbell Soup Company dividendide suurendamised on jäänud aina harvemaks.   Foto: Reuters/Scanpix

Suurfirmade dividendid ohus

Esmatarbekaupade sektori firmade dividendimaksed on üha enam surve all. Suured valuutakursside liikumised, stagneeruvad müüginumbrid ja vähenev kasumlikkus on ohtu seadnud nii mõnegi pikalt omanikutulu jaotanud suurfirma dividendimaksed.

Üha sagedamini on viimastel nädalatel tulnud uudiseid suurfirmade dividendikärbetest. Eriti just selliste firmade puhul, mida tavaliselt peetakse stabiilset äri ajavateks ja mõnes mõttes justkui turvalisteks rahapaigutusteks.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt