• Jaga lugu:

  Ryanair ei näe leppeta Brexitis ohtu

  Foto: EPA / Andy Rain

  Ryanairi turundusjuhi sõnul pole Brexit kahjustanud reisijate lennuhimu, samuti on firma igati valmis puhuks, kui ÜK peaks Euroopa Liidust ilma leppeta lahkuma.

  Iiri odavlennufirma turundusjuhi Kenny Jacobsi hinnangul on nii Euroopa kui Briti reisijate nõudlus lennupiletite järgi jätkuvalt väga kõrge. Erinevalt ettevõtte tegevjuhi Michael O'Leary mõne aja tagustest hoiatustest ei valmista Ryanairile enam muret ka saare ja mandri vahelised lennureeglid, kuna möödunud nädalal andis Euroopa Liit kinnituse, et firmal on vajalikud õigused olemas ka pärast 29. märtsi, mil britid liidust ametlikult lahkuvad.
  Samas mõjuks leppeta Brexit tõenäoliselt kehvasti Ryanairi Briti aktsionäridele, sest see kohustaks ettevõtet järgima Euroopa Liidu omandiseadusi ja piirama seetõttu Ühendkuningriigi investorite hääletusõigusi. Brittidele kuulub umbes 20% Ryanairi aktsiatest.
  Kolmapäevasel pressikonverentsil avaldas Jacobs ka, et Ryanair ei kavatse teha ostupakkumist konkurendile Flybele. Lisaks teatas ta, et töötajate korduvate streikide tõttu tänavu kasumisihti langetanud lennufirma loodab olulisematel turgudel ametiühingutega kokkuleppele jõuda enne märtsi lõppu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Siim Tammer: hambutud hammustused karistuspoliitikas
Finantssektori karistuspoliitika raamistik ja väärteomenetlused on Eestis hambutud. See ei heiduta ega hammusta, on lihtsalt olemas, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer.
Finantssektori karistuspoliitika raamistik ja väärteomenetlused on Eestis hambutud. See ei heiduta ega hammusta, on lihtsalt olemas, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer.
Aasia turud kauplesid eri suundades Hiina majanduskasv 4%
Aasia aktsiaturud kauplesid esmaspäeval eri suundades, täna ilmusid ka Hiina jaemüüginumbrid, mis andsid aimu, kui suurt mõju avaldavad koroonaviiruse piirangud tarbimiskulutustele, mis pani Pekingi ka rahapoliitikat lõdvendama, vahendab Reuters.
Aasia aktsiaturud kauplesid esmaspäeval eri suundades, täna ilmusid ka Hiina jaemüüginumbrid, mis andsid aimu, kui suurt mõju avaldavad koroonaviiruse piirangud tarbimiskulutustele, mis pani Pekingi ka rahapoliitikat lõdvendama, vahendab Reuters.
Termoriietus, mida on testinud ja heakskiitnud kümned tuhanded kliendid
Erinevate uuenduste, koostöö ja muutuste ajal leiavad aset hämmastavad asjad. Ette­võtted, kus eile toodeti soomustehnikat, valmistavad täna kombaine. Kalameeste, jahimeeste ja reisimeeste varustust tootnud ettevõte pakub tänasel päeval vormirõivaste komplekte absoluutselt igasuguse profiiliga ettevõtete töötajatele. Rahvusvahelise ette­võtte SALMO esindaja Aleksei Antiptšik räägib Äripäevale, kuidas nad jõuavad täna oma ärikliendini.
Erinevate uuenduste, koostöö ja muutuste ajal leiavad aset hämmastavad asjad. Ette­võtted, kus eile toodeti soomustehnikat, valmistavad täna kombaine. Kalameeste, jahimeeste ja reisimeeste varustust tootnud ettevõte pakub tänasel päeval vormirõivaste komplekte absoluutselt igasuguse profiiliga ettevõtete töötajatele. Rahvusvahelise ette­võtte SALMO esindaja Aleksei Antiptšik räägib Äripäevale, kuidas nad jõuavad täna oma ärikliendini.
Heiki Einpaul: kõige kõvema kisaga pole alati kõige suurem probleem
Energia kallinemisega toimetulemise võtmelahendus on säästlikumad ja alternatiivsed lahendused ning need, kes ainult virisevad ja abi nõuavad, jäävadki lõpuks hammasrataste vahele või õpivad efektiivsemalt taotlusi kirjutama, ütleb masinaehitusettevõtte Hekotek omanik Heiki Einpaul tööstusjuhtide küsitluse vastuses.
Energia kallinemisega toimetulemise võtmelahendus on säästlikumad ja alternatiivsed lahendused ning need, kes ainult virisevad ja abi nõuavad, jäävadki lõpuks hammasrataste vahele või õpivad efektiivsemalt taotlusi kirjutama, ütleb masinaehitusettevõtte Hekotek omanik Heiki Einpaul tööstusjuhtide küsitluse vastuses.