Rait Kondor • 2. august 2019 kell 16:46
Börsiuudised
Ainult tellijale
Euro tegi dollari vastu selle aasta põhja 1. augustil 1,1027 dollari juures. Täna tõusis euro dollari vastu 1,1108 tasemele.  Foto: Simon Dawson

Oodatult mõõdukas tööjõutururaport viis dollari kursi allapoole

Dollar nõrgenes reedel euro suhtes, kui juuli töökohtade kasvu aeglustumine ning ägenenud USA-Hiina kaubandussõda põhjustasid ootuste suurenemist, et Föderaalreserv võiks septembris taas intressimäärasid kärpida.

Juulis kasvas USAs töökohtade arv 164 000 võrra, mis oli eelmisest kuust väiksem näitaja ning ka väiksem, kui 2018. aasta keskmine 223 000 töökoha loomist kuu kohta, kirjutab Reuters. Majandusanalüütikud on veel kahevahel, kas töökohtade loomise vähenemise taga on tööandajate vähene nõudlus töötajate järele või kvalifitseeritud tööjõu puudus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum