Äripäev • 23. aprill kell 19:59
Börsiuudised
Ainult tellijale

USA valitsus soovib börsifirmad uuest abiprogrammist eemal hoida

Hamburgerirestorani kett Shake Shack tagastas avalikkuse surve tõttu valitsuse abiprogrammist võetud 10 miljoni dollari suuruse laenu ning kaasas selle asemel 150 miljonit dollarit enda uusi aktsiaid börsile müües.   Foto: Andrew Kelly/REUTERS/Scanpix

USA valitsus soovib uue töökohtade säästmise abiprogrammi reeglite kohaselt kindlustada laenuvõimalust väiksematele ettevõtetele ning suuremad börsifirmad seekord laenust ilma jätta, vahendab CNBC.

USA Väikeettevõtete Amet avaldas neljapäeval uued juhtnöörid, kuidas saavad ettevõtted kasutada väikeettevõtetele suunatud abiprogrammi järgmise vooru rahasid. Uute reeglite üheks eesmärgiks on välistada suuremad börsiettevõtted laenusaajate hulgast.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum